Het perfecte maatpak

Ben je op zoek naar het perfecte pak? Gemaakt van een fantastische stof en passend als een tweede huid? Wil je geen geld meer uitgeven aan een pak dat het nèt niet is? René Bespoke Tailoring is hèt adres voor maatkleding van hoge kwaliteit.

Ik bied je persoonlijk en professioneel advies en combineer dit met een uitzonderlijk goede service. Mijn maatpak is geheel bespoke, dus je bent helemaal vrij in stofkeuze, modellering en maatvoering. Ik gebruik puur je lichaamsmaten èn je wensen, wat resulteert in een echt uniek pak.

René Bespoke Tailoring is hèt adres voor maatkleding van hoge kwaliteit. Een combinatie van Britse traditie en Italiaanse elegantie.

Mijn maatpak is geheel bespoke, dus je bent helemaal vrij in stofkeuze, modellering en maatvoering.

Ik gebruik puur je lichaamsmaten èn je wensen, wat resulteert in een echt uniek pak.

De afspraak

Zet de eerste stap en maak een afspraak in de showroom, of bij je thuis. Bij elke nieuwe klant is de kennismaking zeer belangrijk. Ik moet een goed beeld krijgen welk type pakkendrager je bent, welke materialen het beste bij jou passen en wat je van het pak verwacht. Tijdens de eerste ontmoeting maken we samen een inventarisatie van jouw wensen, voorkeuren en op welke manier jij je pakken graag draagt.

De afspraak

Je wilt een uniek pak, dat helemaal bij jou past. Daarom krijg je tijdens deze eerste afspraak 100% aandacht zodat ik een goed beeld krijg welk type pakkendrager je bent, welke materialen het beste bij jou passen en wat je van het pak verwacht.

l

Het ontwerp

Je kan kiezen uit ruim 4000 stoffen en ik adviseer je graag over het model. Wanneer we de stof, voeringen en knopen bij elkaar gezocht hebben, bekijken we welk model pak het beste bij jou past. Bij mijn maatpak zijn er geen beperkingen. Je hoeft voor het meten niet uit de kleren om een paspak aan te trekken. Met ruim 30 lichaamsmaten, een houdingsanalyse, mijn ervaren kleermakersoog en jouw persoonlijke voorkeuren kan ik het patroon voor je pak laten maken.

l

Het ontwerp

Je kan kiezen uit ruim 4000 stoffen en ik adviseer je graag over het model. Bij mijn maatpak zijn er geen beperkingen. Nadat we het pak hebben ontworpen, worden je maten genomen  en naar je houding gekeken voor jouw unieke patroon.

Perfect op maat

Afhankelijk van je voorkeur laten wij je pak gefinisht of onafgewerkt naar Nederland komen. Bij een tussenpas kunnen er nog veel zaken veranderd worden en wordt je pak weer teruggestuurd naar het atelier om verder afgemaakt te worden. Wanneer je pak echt klaar is, de knoopsgaten zijn gemaakt en de voering in het jasje is gezet, is er de finale pasafspraak. Jouw René Bespoke Tailoring maatpak is klaar om gedragen te worden.

Perfect op maat

We kunnen het pak gefinished of als baste maken. Na zo’n tussenpas gaat je pak weer naar het atelier om verder afgemaakt te worden. Daarna volgt de finale fitting. Jouw maatpak is klaar om gedragen te worden.

Han

“Met mijn lengte ben ik aangewezen op maatpakken. Dan ben je bij Rene aan …lees meer

Peter van Veen

“Ik heb bij Rene een trouwpak op maat laken maken. Mijn speciale wens is onwijs goed …lees meer

Thijs Willems

“René is een echte gentlemen, is altijd beleefd en geeft op subtiele wijze …lees meer

TB S

“René heeft een bijzondere persoonlijke service. Ik koop sinds 2010 mijn pakken en …lees meer

René Bespoke Tailoring

René Bespoke Tailoring
Langebrug 32A
2311 TM  Leiden

06 15 323 946
info@renebespoke.nl
www.renebespoke.nl

Om je het beste te helpen werk ik graag op afspraak. Bel me, stuur me een Whatsapp of een email en ik neem z.s.m. contact met je op.

René Bespoke Tailoring
Langebrug 32A
2311 TM  Leiden

06 15 323 946
info@renebespoke.nl
www.renebespoke.nl

Om je het beste te helpen werk ik graag op afspraak. Bel me, stuur me een Whatsapp of een email en ik neem z.s.m. contact met je op.