De Spijkerbroek op maat

Custom Jeans by René Bespoke Tailoring

Custom Jeans van René Bespoke Tailoring is dé spijkerbroek op maat voor jou. Voor de drager die gefocust is op kwaliteit en functionaliteit. Eenvoud is de kracht van een goede spijkerbroek, elk detail is er met een reden. Maar jij kan de broek z’n eigen gezicht geven, door het ontwerp, door het dragen en door het wassen.

Elke jeans wordt gemaakt met passie en ontworpen met de grootste aandacht voor detail en traditite. De Custom Jeans zijn helemaal uniek en natuurlijk op maat gemaakt, zodat een spijkerbroek van René Bespoke Tailoring net zo speciaal is als jijzelf!

Eindelijk, een jeans die past!

Het vinden van de perfecte jeans zo uit de winkel is bijna onmogelijk. Of de taille is te groot, de bovenbenen te strak of de lengte is niet goed. Elke man kiest uiteindelijk voor een compromis, in plaats van de perfecte pasvorm.

René Bespoke Tailoring heeft de oplossing: Custom Jeans, de spijkerbroek op maat. Gemaakt naar jouw exacte maten, met de stoffen en opties die jij hebt gekozen.

  • Je hebt de keuze uit meer dan 70 denims, waaronder Japans selvedge, Italiaans premium stretch en luxe katoenen.
  • Ik maak voor elke klant een testbroek, zodat het eindresultaat perfect is.
  • Elke Custom Jeans wordt speciaal voor jou gemaakt, waardoor de kwaliteit die je van René Bespoke Tailoring gewend bent, verzekerd is.
  • Je kan je jeans met o.a. garenkleur, initialen, rivets- en knoopkeuze, en de vorm van de zakken personaliseren.
  • Jouw persoonlijke patroon houden we in ons archief, zodat je altijd jouw perfecte jeans kan krijgen.
  • Custom Jeans hebben een prijs tussen de €249 en €319. 
  • Maak je outfit compleet met een goed bespoke maatshirt of jasje van René Bespoke Tailoring.

 

Jij ontwerpt jouw Spijkerbroek

Bij je eerste bezoek kijken we samen welk model jeans jij het liefst draagt. Daarna maak je een keuze uit de verschillende stoffen en styling details, zoals rivets, garens, initialen een rits- of knoopsluiting. Nadat de spijkerbroek is ontworpen neem ik je maat op voor de optimale fit. Ik maak voor elke nieuwe klant een testbroek om er zeker van te zijn dat we de goede pasvorm hebben. Daarna kunnen we de perfecte jeans maken en houd ik jouw unieke patroon in archief zodat je altijd weer een perfecte broek kan bestellen.

Alleen de beste stoffen

Sinds jaar en dag werk ik met de beste stoffen uit Italië en Engeland. Italiaanse wevers als Ermenegildo Zegna, Loro Piana en StylBiella en Engelse stoffen van o.a. Dormeuil, Holland&Sherry en Huddersfield.

Perfect ontworpen en gesneden

We ontwerpen het pak speciaal voor jou, hoe je beweegt en wat je wensen zijn. Aandacht voor detail en de drager, zo krijgen we het beste resultaat.

Een uniek patroon

Jij bent de ontwerper van je eigen pak. Ik help je graag bij alle keuzes en neem er alle tijd voor. Traditioneel of eigenwijs? Geen wens is te gek.

Maak een afspraak

De stoffen

Om jouw perfecte jeans te maken hebben we de keus uit 20 verschillende stoffen en kleuren. Van Japans selvedge tot Italiaans stretch denim, ongewassen denim of juist gewassen met gebruikssporen.

Het ontwerp

Dan beginnen we met het ontwerp. Welke garens gaan we gebruiken, welke knopen en rivets slaan we er in? Wat vind je mooie zakken en wil je daar een borduursel op? Ga je voor een slimfit, of wil je relaxed tapered? Ook al is een jeans eenvoudig, je kan er hem je eigen signatuur geven.

Perfect op maat

Het is vaak een hele zoektocht naar een perfect zittende jeans. Maar deze wordt speciaal voor jou handgemaakt, dus gebruiken we ook jouw maten! Na ongeveer 3 weken is jouw jeans klaar om je beste maatje te worden.