Heb je een Vraag?

Neem Contact op of maak een Afspraak

1 + 11 =

Bezoek de Winkel

Rapenburg 31, 2311 GG, Leiden

Bel mij

06-15323946

Email mij

info@renebespoke.nl

Bezoek de Winkel

Het kopen van een maatpak is voor veel mensen een belangrijke stap in hun leven. Dus neem ik er samen met jou alle tijd voor, zodat jij een maatpak koopt dat werkelijk bij jouw persoonlijkheid past.

Om het beste resultaat te krijgen werk ik op afspraak. Dit kan tijdens de openingsuren, maar ook daar buiten.

De eerste Afspraak

Een eerste afspraak duurt ongeveer 1 1/2 uur. We bespreken goed wat je wensen zijn en we kiezen de stoffen uit.

De Vervolgafspraken

Voor een tussenpas of de finale pas houd ik een half uur voor je vrij.

Openingsuren

Dinsdag

11:00 – 18:00

Woensdag

11:00 – 18:00

Donderdag

11:00 – 18:00

Vrijdag

11:00 – 18:00

Zaterdag

11:00 – 17:00

René Bespoke Tailoring

Rapenburg 31

2311 GG  Leiden

Veelgestelde Vragen

Hoe worden de Maatpakken gemaakt?

De pakken van René Bespoke Tailoring kunnen op alle mogelijke manieren gemaakt worden. Ik lever écht maatwerk, bespoke tailoring, waarbij er geen beperkingen zijn. Jasjes kunnen gemaakt worden met een half-canvas of een full-canvas binnenwerk, machinaal gemaakt of handgemaakt. Afhankelijk van je wensen en je budget kiezen we samen voor dat pak dat het beste bij jou past!

Hoe lang duurt het om een Bespoke Pak te laten maken?

Veel hangt af van de wens van de klant. Normaal gesproken kan je binnen 6 – 8 weken je nieuwe maatpak dragen.
Wanneer we een baste-fitting inplannen en het pak met de hand laten maken, dan kan het al gauw 3 maanden duren.
Maar heb je een snel een pak nodig, dan lever ik het, zonder concessies te doen op de kwaliteit natuurlijk, al binnen twee of drie weken.

Wat kost een Maatpak?

René Bespoke Tailoring maakt maatwerk voor zijn klanten bereikbaar. Door korte lijnen met de ateliers waar de pakken en shirts gemaakt worden kan ik de kwaliteit hoog en de prijs laag houden. Maatpakken zijn verkrijgbaar vanaf €590, maatjasjes vanaf €425, maatbroeken vanaf € 205 en maatshirts vanaf €99.

Met welke Stoffenleveranciers werkt René Bespoke Tailoring?

Ik bied je een van de grootste collectie stoffen aan waaruit je je pak kan kiezen. Meer dan 6.000 stoffen van o.a. Dormeuil, Ermenegildo Zegna, Loro Piana, StylBiella en Holland & Sherry, zorgen ervoor dat je altijd dat ene unieke pak kan laten maken. Voor de overhemden gebruik ik vooral de stoffen van de absolute wereldtop: Thomas Mason, Albini en Monti.

Welke Opties heb ik bij het ontwerpen van mijn Maatpak?

Bespoke pakken worden gemaakt van een uniek patroon. Dit betekent dus dat je al je wensen waar kan maken, zolang het nog op een pak lijkt ? Wil je een 3-knoops jasje, een vakantiefoto als voering, je lijfspreuk in de voering geborduurd? Italiaans of Engels gesneden? Strak of relaxed? Alles is mogelijk. Aan de hand van jouw wensen maken we een klassiek zakelijk 3-deel, of juist een modern trendy pak. Mijn unieke persoonlijke service focust zich op het creëren van kleding voor zowel dagelijks gebruik als voor een speciale gelegenheid. Ik beschouw elke opdracht, simpel of complex, als een uniek ontwerpproject in samenwerking met jouw.

Waarom zou ik een Maatpak kopen?

Niemand is gemiddeld. Een confectiepak wel. Die zijn gemaakt voor de gemiddelde mens. Maar afgezien van de maatvoering, die bij een bespoke pak natuurlijk perfect is, koop je ook jouw eigen pak. Met jouw wensen erin verwerkt. Gemaakt van de door jou gekozen stof, voering en knopen. En het model dat bij jouw persoonlijkhied past. Daarom moet je voor maatwerk kiezen.

Kan ik een Maatpak ruilen?

Nee, een maatpak is speciaal voor jou gemaakt en naar jouw wensen ontworpen. Daarom kan je maatkleding niet ruilen of de koop herroepen. Om deze reden bespreken we dan ook goed hoe het pak er uit gaat zien en gemaakt wordt.

Neem Contact op

Het kopen van een maatpak is voor veel mensen een belangrijke stap in hun leven. Dus neem ik er samen met jou alle tijd voor, zodat jij een maatpak koopt dat werkelijk bij jouw persoonlijkheid past.

Om het beste resultaat te krijgen werk ik graag op afspraak. Een afspraak kan je plannen overdag of ‘s avonds, door de week of in het weekend. Wanneer je me een email stuurt of belt dan leggen we de agenda’s naast elkaar en prikken een datum en tijd.

Bezoek de Winkel

Rapenburg 31, 2311 GG, Leiden

Bel mij

06-15 323 946

Email mij

info@renebespoke.nl

3 + 1 =