Express Service

Een Maatpak met spoed

Haastige spoed is zelden goed (link). Maar er zijn soms momenten in je leven dat het niet anders kan en dat alles uit de kast getrokken moet worden om jou in een pak te steken én bovendien in een pak dat perfect past. Een sollicitatie voor een droombaan, een uitnodiging voor een gala of een trouwerij. Sommige gelegenheden kunnen niet lang wachten.

René Bespoke Tailoring kan een oplossing zijn voor de man die met spoed een maatpak nodig heeft. Ik heb een service waarbij ik een maatpak, helemaal bespoke, dus naar jouw wensen, kan laten maken in 2 weken tijd! Meestal kunnen we vandaag nog een afspraak maken, jou opmeten en je pak ontwerpen.

Dus ben je op zoek naar een maatpak en heb je haast?
Maak vandaag nog die afspraak en ik zorg voor een snelle levering!

Een perfect Maatpak klaar in 14 Dagen

De Stoffen

Om je pak snel te kunnen maken hebben we ruim 1000 stoffen al op het atelier liggen. Al deze stoffen zijn van hoge kwaliteit en de keuze is groot. Heb je een pak nodig voor een sollicitatie of een prachtige smoking voor een gala? Het zit allemaal in de collectie.

Het Ontwerp

Dan beginnen we met het ontwerp. Welk model wil je, welke voering en knopen? Welk binnenwerk zetten we in het jasje, half- of full-canvas? Wil je een 3-delig pak of een extra broek? Omdat we dit pak speciaal voor jou maken, kunnen we alles maken.

Perfect Op Maat

Voor het maken van jouw maatpak neem ik ongeveer 35 maten op en kijk ik goed naar je houding en hoe je beweegt. Samen met jouw wensen maken we zo het perfecte patroon. Wanneer we alles besproken hebben gaan we aan het werk en maken we een afspraak om af te passen.

Snelle Levering

Met de spoedservice van René Bespoke Tailoring is je pak in ongeveer 2 weken klaar om gedragen te worden. Tijdens de laatste pas, kijken we of alles goed zit en zo nodig kunnen we direct nog het een en ander aanpassen. En dan sta jij perfect gekleed in je nieuwe maatpak!

Goed om te weten

Het is natuurlijk fantastisch dat we een bespoke tailored maatpak supersnel kunnen leveren. We kunnen, om snel te schakelen meestal dezelfde dag, vroeg in de ochtend of laat in de avond nog de afspraak maken. Maar aan deze snelle service zijn wel een paar beperkingen en voorwaarden verbonden:

  • De stoffen die we kunnen gebruiken komen uit de collectie ‘house cloths’ (ongeveer 1000 dessins) Deze stoffen liggen al klaar en kunnen dus direct worden gesneden.
  • De levertijd bedraagt 14 dagen, maar kan afhankelijk van vakanties en feestdagen langer duren. Informeer dus eerst om teleurstellingen te voorkomen.
  • De spoedservice heeft een meerprijs van 15% en minimaal €150.
  • Er is geen tussenpas mogelijk, maar eventuele vermakeningen kunnen natuurlijk wel gedaan worden in overleg.

Maak nu een Afspraak

Een Maatpak kopen doe je bij mij in alle Rust

Je hebt met spoed een maatpak nodig. Bij mij kan dat, maar ik geef je 100% aandacht, zodat we in alle rust jouw nieuwe outfit kunnen uitzoeken.

Lukt het je niet om overdag te komen? Geen nood, ook buiten kantoor- en winkeluren kan je bij mij terecht om je maatpak uit te zoeken.

Mark Golubew

“Rene heeft mij heel snel en goed geholpen. Ik had een maatpak nodig binnen ongeveer 3 weken ivm een huwelijk en met 2 bezoeken heeft hij dit voor elkaar gekregen. Erg flexibel ook om een afspraak in mijn toch al drukke agenda, ook in de avond was geen probleem.”

Marc Ouwehand

“Rene is een betrokken en sympathieke maatpakken professional: deskundig, flexibel, goede adviesvaardigheden en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding; ik kan iedereen een maatpak van Rene Bespoke Tailoring aanbevelen!”

A Sakai

“Very kind an professional gentleman. Rene prepared me a very nice suit even though he had a very tight schedule. I am very satisfied with the final product, fits me perfectly with excellent quality materials. Definitely I recommend him as your bespoke.”

Antoine Kortekaas

“In een woord geweldig! Geweldige service, geweldige stoffen, geweldige pakken. Als je echt iets op maat wilt, moet je bij René Bespoke Tailoring zijn!”

Neem Contact op

Het kopen van een maatpak is voor veel mensen een belangrijke stap in hun leven. Dus neem ik er samen met jou alle tijd voor, zodat jij een maatpak koopt dat werkelijk bij jouw persoonlijkheid past.

Om het beste resultaat te krijgen werk ik graag op afspraak. Een afspraak kan je plannen overdag of ‘s avonds, door de week of in het weekend. Wanneer je me een email stuurt of belt dan leggen we de agenda’s naast elkaar en prikken een datum en tijd.

Bezoek de Winkel

Langebrug 32A, 2311 TM, Leiden

Bel mij

06-15 323 946

Email mij

info@renebespoke.nl

11 + 2 =

Express Service

Vanwege de vakantieperiode van 30 juli t/m 15 augustus kan ik niet altijd de 2 weken levertijd garanderen. 

Stuur me een bericht voor de mogelijkheden.

Je Zakelijke OutfitTips van een Kleermaker

Ik werk al ruim 25 jaar in de modebranche en heb
honderden zakenmannen geholpen aan een goed maatpak.
Ik heb veel geleerd van deze heren, en ik heb deze kennis
aan veel van mijn klanten mogen doorgeven. Ik wil deze
waardevolle tips ook met jou delen en heb daarom dit
boekje gemaakt.

Ik hoop dat je het met plezier leest, je er wat van opsteekt
en misschien doorstuurt aan een collega of vriend die het
goed kan gebruiken.

Met hartelijke groet,
René Schaap