Een maatpak met spoed

Haastige spoed is zelden goed (link). Maar er zijn soms momenten in je leven dat het niet anders kan en dat alles uit de kast getrokken moet worden om jou in een pak te steken én bovendien in een pak dat perfect past. Een sollicitatie voor een droombaan, een uitnodiging voor een gala of een trouwerij. Sommige gelegenheden kunnen niet lang wachten.

René Bespoke Tailoring kan een oplossing bieden voor de man die met spoed een maatpak nodig heeft. Ik heb een service waarbij ik een maatpak, voor jou kan laten maken in 2 weken tijd! Helemaal bespoke en natuurlijk prachtig gemaakt. Meestal kunnen we vandaag nog een afspraak maken, jou opmeten en je pak ontwerpen.

Dus ben je op zoek naar een maatpak en heb je het met spoed nodig? Maak vandaag nog de afspraak en ik zorg voor een snelle levering!

Haastige spoed is zelden goed (link). Maar er zijn soms momenten in je leven dat het niet anders kan en dat alles uit de kast getrokken moet worden om jou in een pak te steken én bovendien in een pak dat perfect past. Een sollicitatie voor een droombaan, een uitnodiging voor een gala of een trouwerij. Sommige gelegenheden kunnen niet lang wachten.

René Bespoke Tailoring kan een oplossing zijn voor de man die met spoed een maatpak nodig heeft. Ik heb een service waarbij ik een maatpak, helemaal bespoke, voor jou kan laten maken in 2 weken tijd! Meestal kunnen we vandaag nog een afspraak maken, jou opmeten en je pak ontwerpen. 

Dus ben je op zoek naar een maatpak en heb je het met spoed nodig? Maak vandaag nog de afspraak en ik zorg voor een snelle levering!

De stoffen

Om je pak snel te kunnen maken hebben we ruim 1000 stoffen al op het atelier liggen. Al deze stoffen zijn van hoge kwaliteit en de keuze is groot. Heb je een pak nodig voor een sollicitatie of een prachtige smoking voor een gala?  Het zit allemaal in de collectie.

Het ontwerp

Dan beginnen we met het ontwerp. Welke model wil je, welke voering en knopen? Wat voor type binnenwerk zetten we in het jasje, half- of full-canvas? Wil je een 3-delig pak, of een extra broek? Omdat we dit pak speciaal voor jou maken en niet gebonden zijn aan vaste patronen, kunnen we alles maken wat je maar wenst.

Perfect op maat

Voor het maken van jouw maatpak neem ik ongeveer 35 maten op en kijk ik goed naar je houding en bewegingspatroon. Samen met jouw wensen maken we zo het perfecte patroon. En met de spoedservice van René Bespoke Tailoring is het pak in ongeveer 2 weken klaar om gedragen te worden.

Aan deze snelle service is natuurlijk wel een aantal beperkingen en voorwaarden verbonden:

 

  • De stoffen die we kunnen gebruiken komen uit de collectie ‘house cloths’ (ongeveer 1000 dessins)
  • De levertijd bedraagt 14 dagen, maar kan afhankelijk van vakanties en feestdagen langer duren. Informeer dus eerst!
  • De spoedservice heeft een meerprijs (ongeveer 15%)
  • René Bespoke Tailoring doet alles in zijn vermogen om in 14 dagen te leveren, maar kan die niet 100% garanderen.
  • Er is geen tussenpas mogelijk. Eventuele vermakingen kunnen natuurlijk wel gedaan worden in overleg.

René Bespoke Tailoring

René Bespoke Tailoring
Langebrug 32A
2311 TM  Leiden

06 15 323 946
info@renebespoke.nl
www.renebespoke.nl

Om je snel te helpen, kan je me het beste een Whatsapp sturen. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

Bel nu
Route