Het perfecte Trouwpak

Beleef de Wedding Experience

De mooiste dag van jullie leven komt eraan. De to do lijst is lang, er moet veel
geregeld worden om deze dag tot in de kleinste details te plannen. Van locatie
tot de band, van de catering tot de kleding. Alles draagt bij aan het grote feest.
En nu je dit aan het lezen bent, denk je waarschijnlijk aan de kleding van de
bruidegom en hoe jij, of je aanstaande eruit ziet.

René Bespoke Tailoring is de plek waar het uitzoeken en aanmeten van een
trouwpak een echt feest is. Beleef samen met je vrienden en familie de Wedding Experience!

Aan elk Detail wordt gedacht

De Wedding Experience is speciaal bedoeld voor jullie, voor elk aanstaand bruidspaar die alle details goed geregeld wil hebben. Ik neem daarom alle zorgen uit jullie handen en we maken van het uitzoeken van de stoffen, de keuze van de modellen en het passen, een echt feestje.

Onder het genot van een fijne fles bubbels neem ik jullie alvast mee naar die grote dag. Hoe gaat het er uit zien, wat kunnen we allemaal doen en wat kunnen we misschien beter laten? Stap voor stap ontwerpen we het trouwpak voor de mooiste dag van jullie leven.

Maak het persoonlijk, je bent uniek.

Jullie halen alles uit de kast om van de grote dag een unieke dag te maken, dus het is logisch dat jouw trouwpak net zo uniek is. Niet alleen kun je kiezen uit een brede collectie stoffen en stijlen,we kunnen ook de voeringen en stikselsuitzoeken in de kleuren van jullie trouwthema.

Vrijwel alles is mogelijk, denk aan jullie trouwdatum geborduurd in het jasje, een zakje waar je de ringen in kan bewaren of misschien een extra grote binnenzak voor alle enveloppen…

Grote Keus in Stoffen

Een trouwpak mag speciaal zijn, en dat kan zeker met een keus uit ruim 5.000 stoffen. Stoffen van Dromeuil, Ermenegildo Zegna of StylBiella, geen wens is te gek.

Ontworpen en Gesneden in Perfectie

Jouw trouwpak wordt helemaal speciaal voor jou gemaakt en we zijn dus helemaal vrij in het ontwerp. Wil je een zakelijk pak, een lang jasje, opgesneden revers of een “Amerikaanse tuxedo”? We maken het voor je.

Natuurlijk perfect op Maat

Op de mooiste dag van je leven heb je zoveel te genieten. Dan wil je je geen zorgen maken over hoe je pak zit. Dat hoeft ook niet omdat jouw trouwpak perfect op maat gemaakt is. Een uniek bespoke maatpak.

Meer Informatie over The Wedding Experience

Het pak voor de mooiste Dag

Sinds 2007 maak ik voor mijn klanten de mooiste maatpakken en overhemden. Van perfecte zakelijke pakken tot prachtige trouwpakken. Van een rustig klassiek pak, tot een spannende smoking of een bijzonder rokkostuum. Elk trouwpak is anders en uniek. Maar alle pakken hebben 1 ding gemeen: Ze zijn speciaal voor mijn klanten gemaakt.

Misschien denken jullie aan meer dan 1 pak, misschien ook voor de getuigen en voor de vaders van de bruid en bruidegom. Een heel geregel om al die mensen bij elkaar te krijgen. Ik neem dit met alle plezier van jullie over. Ik zoek de datum waarop iedereen kan. Of dit nu overdag of ’s avonds is, door de week of in het weekend.

Demian

“Het is alweer een tijd geleden, dat René voor mij twee pakken maakte; mijn jacquet en het avondkostuum voor mijn trouwfeest. Alles tot in de puntjes geregeld, mooie kwaliteit en het vakmanschap straalt er vanaf. Terwijl het toch ingetogen chic blijft.

Onder het genot van een glas wijn hebben we de wensen besproken en in de daarna komende periode het geheel naar mijn wensen uitgewerkt. Bij het persoonlijk en telefonisch contact over de uitwerking van de pakken is René professioneel en kundig.

René krijgt van mij een uitstekende beoordeling en ook voor mijn werkpakken ga ik in het vervolg naar René Bespoke!”

Tim

“Uniek vakmanschap. René helpt je, deskundig en persoonlijk, aan een perfect trouwpak op maat!

Tijdens de eerste afspraak in zijn atelier (afspraak was ‘s-avonds mogelijk en met een goed glas wijn!) hebben we de grote lijnen uitgezet. In eerste instantie was dat wat overweldigend, wat je kunt echt alles zelf uitkiezen. Van stofkeuze en modellering tot knoop en stiksel. Gelukkig heeft René vrij snel door wat je mooi vindt en loodst hij je vervolgens met goede suggesties naar een trouwpak wat precies aansluit op jouw stijl.

Een aantal weken later hebben we alles afgepast. Meer voor de vorm dan voor de noodzaak: wat zowel het trouwpak als het overhemd zaten meteen als gegoten.

Op de dag zelf (en ook nog bij het laten zien van de foto’s) krijg ik ontzettend veel positieve reacties. Stijlvol trouwpak: weer eens wat anders dan het “standaard” blauw of zwart.

Kortom: ik ben ontzettend tevreden over René. Fantastische kwaliteit en service, maximaal maatwerk en dat voor een prima prijs!”

Peter

Ondanks mijn vrij aparte wens voor een trouwpak was Rene direct enthousiast. Hij heeft voor mij een enorm mooi pak ontworpen en geleverd. Het pak is na en tijdens de bruiloft minstens net zoveel besproken als de jurk van de bruid. Een heel fijne en persoonlijke ervaring.

Daan

Afgelopen jaar ben ik getrouwd. Na al een aantal pakken te hebben laten maken bij René, besloot ik ook mijn trouwpak daar te laten maken. Een zeer goede keuze, zoals verwacht. Het is een mooi en kwalitatief zeer goed pak. Ook ben ik zeer tevreden over de grote hoeveelheid mogelijkheden wat betreft het ontwerp van het pak en over de persoonlijke service van René. Je voelt je een zeer gewaardeerde klant en René neemt alle tijd om alles goed af te stemmen op je wensen. 

Neem Contact op

Het kopen van een trouwpak is natuurlijk een belangrijke stap in jullie leven. Dus neem ik er samen met jou, je vrienden en familie, alle tijd voor, zodat jij een trouwpak koopt dat helemaal bij jullie trouwdag past.

Om het beste resultaat te krijgen werk ik dus graag op afspraak. Een afspraak kan je plannen overdag of ‘s avonds, door de week of in het weekend. Wanneer je me een email stuurt of belt dan leggen we de agenda’s naast elkaar en prikken een datum en tijd.

Bezoek de Winkel

Rapenburg 31, 2311 GG, Leiden

Bel mij

06-15 323 946

Email mij

info@renebespoke.nl