The Wedding Experience

De mooiste dag van jullie leven komt eraan. De to do lijst is lang, er moet veel geregeld worden om deze dag tot in de kleinste details te plannen. Van locatie tot de band, van de catering tot de kleding. Alles draagt bij aan het grote feest. En nu je dit aan het lezen bent, denk je waarschijnlijk aan de kleding van de bruidegom en hoe jij, of je aanstaande eruit ziet.

René Bespoke Tailoring maakt speciaal voor bruidsparen zoals jullie het uitzoeken van een trouwpak tot een ware belevenis: The Wedding Experience! Van het maken van de afspraken, het geven van advies over de kleuren en modellen, het opmeten, de afpasafspraken, alles kan je aan mij overlaten. En dit alles natuurlijk met feestelijke bubbels!

Speciaal hiervoor heb ik een mooie brochure gemaakt, helemaal gratis te downloaden. Ik hoop dat het jullie helpt een goed beeld te krijgen wat ik voor jullie kan doen.

 

René Bespoke Tailoring

René Bespoke Tailoring
Langebrug 32A
2311 TM  Leiden

06 15 323 946
info@renebespoke.nl
www.renebespoke.nl

Om je het beste te helpen werk ik graag op afspraak. Stuur me een Whatsapp of een email en ik neem z.s.m. contact met je op.