Een Maatpak is geen overbodige Luxe

“Mannen doen zichzelf te kort als zij voor confectie kiezen.” René Schaap, kleermaker en eigenaar van René Bespoke Tailoring, staat vierkant achter zijn uitspraak. “Nog geen 5% van mijn klanten zou met goed fatsoen in een confectiepak kunnen rondlopen. Voor alle andere mannen is een goed maatpak geen overbodige luxe.”

René’s motto luidt: “Een maatpak is niet alleen een kledingstuk, het is een goed gevoel over jezelf. En met een goed gevoel kan je meer bereiken!”

Ontwerp je Maatpak in alle Rust

Een winkel waar elke man zich thuis voelt, in het historische centrum van Leiden. Hét adres voor jouw maatkleding. Hier voelt een man zich als een kind in een snoepwinkel. Je vindt hier alles wat een man met stijl nodig heeft. Pakken, shirts, jasjes, jeans, sneakers, noem maar op. En allemaal gemaakt zoals jij het wilt, en natuurlijk helemaal op maat!

Dit was mijn grote droom, een zaak opzetten voor mannen die van kwaliteit en ambacht houden, van gemak en service èn er goed uit willen zien. Een winkel vol maatkleding, of eigenlijk geen winkel, maar een herenkamer. Comfortabele fauteuils, een grote gezellige tafel en géén krappe paskamer. Waar mijn klanten rustig kunnen zitten, zonder dat er over hun schouder wordt meegekeken.

Italiaanse Elegantie & Britse Traditie

Ik combineer in mijn maatpakken de Italiaanse elegantie met Britse traditie. Dit ultieme pak heeft het softe binnenwerk van het Italiaanse pak en de perfecte snit van de Engelsen. Alle souplesse is daardoor aanwezig om er strak uit te zien, goed te kunnen bewegen én het pak nauwelijks te voelen.
Uiteraard helemaal op jouw lijf gesneden en gemaakt zoals jij het wilt!

Alleen de beste Stoffen

Sinds jaar en dag werk ik met de beste stoffen uit Italië en Engeland. Italiaanse wevers als Ermenegildo Zegna, Loro Piana en StylBiella en Engelse stoffen van o.a. Dormeuil, Holland&Sherry en Huddersfield.

Perfect ontworpen en gesneden

We ontwerpen het pak speciaal voor jou, hoe je beweegt en wat je wensen zijn. Aandacht voor detail en de drager, zo krijgen we het beste resultaat.

Een uniek Patroon

Jij bent de ontwerper van je eigen pak. Ik help je graag bij alle keuzes en neem er alle tijd voor. Traditioneel of eigenwijs? Geen wens is te gek.

Maak een Afspraak

René Schaap

René Schaap

Kleermaker & Eigenaar

Al ruim 25 jaar kleed ik de veeleisende man. Mannen die houden van vakmanschap en stijl. Na jarenlange ervaring bij modehuizen als Emporio Armani en Pal Zileri heb ik mijn bedrijf opgezet. Een kleermakersbedrijf waar keuze in stoffen, kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan. Mijn pakken worden met Engelse traditie gemaakt, gemixed met Italiaanse elegantie. Als een van de weinigen in Nederland lever ik écht maatwerk: “Bespoke Tailoring”. Dit betekent dat jouw pak compleet op maat is gemaakt en niet alleen op maat is afgewerkt.

Opdrachten

Sinds 2007 maak ik voor mijn klanten de mooiste maatpakken en overhemden. Van perfecte zakelijke pakken tot het speciale pak voor de mooiste dag van hun leven. Van een rustig pak dat de boodschap van de drager moet ondersteunen, tot een schitterende smoking. Elk pak is anders en uniek. Maar alle pakken hebben 1 ding gemeen: Ze zijn speciaal voor mijn klanten gemaakt.

Cees de Zeeuw

“Mooie stijlvolle pakken, uitstekend advies en puike stoffen die lang meegaan. René Bespoke Tailoring verzorgde alles met aandacht en plezier. Top!”

Marc Ouwehand

“Rene is een betrokken en sympathieke maatpakken professional: deskundig, flexibel, goede adviesvaardigheden en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding; ik kan iedereen een maatpak van Rene Bespoke Tailoring aanbevelen!”

Antoine Kortekaas

“In een woord geweldig! Geweldige service, geweldige stoffen, geweldige pakken. Als je echt iets op maat wilt, moet je bij René Bespoke Tailoring zijn!”

Mulder

“Been a customer of Rene for a couple of years and I must say, he’s an excellent tailor. Great selection of fabrics too! Cheers”

Neem Contact op

Het kopen van een maatpak is voor veel mensen een belangrijke stap in hun leven. Dus neem ik er samen met jou alle tijd voor, zodat jij een maatpak koopt dat werkelijk bij jouw persoonlijkheid past.

Om het beste resultaat te krijgen werk ik graag op afspraak. Een afspraak kan je plannen overdag of ‘s avonds, door de week of in het weekend. Wanneer je me een email stuurt of belt dan leggen we de agenda’s naast elkaar en prikken een datum en tijd.

Bezoek de Winkel

Rapenburg 31, 2311 GG, Leiden

Bel mij

06-15 323 946

Email mij

info@renebespoke.nl

15 + 6 =