René Schaap

René Schaap

Jouw tailor

Mannen doen zichzelf te kort als zij voor confectie kiezen.
René Schaap (45), kleermaker van René Bespoke Tailoring, staat vierkant achter zijn uitspraak. “Nog geen 5% van mijn klanten zou met goed fatsoen in een confectiepak kunnen rondlopen. Voor alle andere mannen is een goed maatpak geen overbodige luxe.

René’s motto luidt: “Een maatpak is niet alleen een kledingstuk, het is een goed gevoel over jezelf. En met een goed gevoel kan je meer bereiken!

 

Al ruim 20 jaar kleed ik de veeleisende man. Mannen die houden van vakmanschap en stijl. Na jarenlange ervaring bij modehuizen als Emporio Armani en Pal Zileri heb ik mijn bedrijf opgezet. Een kleermakersbedrijf waar keuze in stoffen, kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan. Mijn pakken worden met Engelse traditie gemaakt, gemixed met Italiaanse elegantie. Als een van de weinigen in Nederland lever ik écht maatwerk: “Bespoke Tailoring”. Dit betekent dat jouw pak compleet op maat is gemaakt en niet alleen op maat is afgewerkt.

René Bespoke Tailoring

René Bespoke Tailoring
Langebrug 32A
2311 TM  Leiden

06 15 323 946
info@renebespoke.nl
www.renebespoke.nl

Om je het beste te helpen werk ik graag op afspraak. Stuur me een Whatsapp of een email en ik neem z.s.m. contact met je op.