Het perfecte Maatpak

Een goed gemaakt pak is een essentieel onderdeel van iedere gentleman’s garderobe. Het reflecteert professionaliteit, goede smaak en het is een uiting van jouw persoonlijke stijl.

Voor het perfecte maatpak combineert René Bespoke Tailoring het beste uit Engeland en Italië. Een maatpak met stijl en traditie uit Engeland, de bakermat van het pak en de elegantie en ‘sprezzatura’ van de Italianen met hun losse binnenwerk en de fraaie lichte stoffen.

De Kunst van Bespoke Tailoring

Liefde voor het Ambacht

Vakmanschap

Vakmanschap vormt de kern van mijn maatpakken. Geen ‘lange halen, snel thuis’, niets wordt afgeraffeld en geen detail is te klein.

Kleermakerspak

Mijn bespoke pakken met het losse binnenwerk zijn zo mooi gemaakt, elke kleermaker zou hier trots op zijn.

Ontwerpen

Omdat we helemaal geen concessies hoeven te doen aan model of patroon, kunnen we van elk pak een waar kunstwerk maken. 

Passie

Hoewel ik de afgelopen 25 jaar honderden maatpakken aan mijn klanten heb mogen afleveren, blijft voor mij elk pak heel speciaal.

Italiaanse Elegantie & Britse Traditie

Ik combineer in mijn maatpakken de Italiaanse elegantie met Britse traditie. Dit ultieme pak heeft het softe binnenwerk van het Italiaanse pak en de perfecte snit van de Engelsen. Alle souplesse is daardoor aanwezig om er strak uit te zien, goed te kunnen bewegen én het pak nauwelijks te voelen.
Uiteraard helemaal op jouw lijf gesneden en gemaakt zoals jij het wilt!

Alleen de beste Stoffen

Sinds jaar en dag werk ik met de beste stoffen uit Italië en Engeland. Italiaanse wevers als Ermenegildo Zegna, Loro Piana en StylBiella en Engelse stoffen van o.a. Dormeuil, Holland & Sherry en Huddersfield.

Perfect ontworpen en gesneden

We ontwerpen het pak speciaal voor jou, hoe je beweegt en wat je wensen zijn. Aandacht voor detail en de drager, zo krijgen we het beste resultaat.

Een uniek Patroon

Jij bent de ontwerper van je eigen pak. Ik help je graag bij alle keuzes en neem er alle tijd voor. Traditioneel of eigenwijs? Geen wens is te gek.

Maak een Afspraak

De Constructie van een Jasje

Het geheim van een goed pak ligt verscholen in het binnenwerk. Het canvas dat voor de vorm en het comfort zorgt kan op verschillende manieren verwerkt worden. Mijn sterke voorkeur gaat uit naar het losse binnenwerk met een full-canvas. Hierbij wordt van boven tot beneden een paardenharen canvas gebruikt. De stof blijft zo ademen, het jasje draagt soepeler en de eigenschappen van de stoffen blijven behouden.

De Collectie van René Bespoke Tailoring

Maatjasjes

Wil je een meer informele look, maar er toch goed uitzien? Laat dan eens een jasje maken. Prachtig cashmere of luchtig linnen, jouw favoriete jasje zit er tussen!

Maatbroeken

Ervaar de luxe van een broek op maat, de perfecte balans tussen comfort en fit. Of je nu gaat voor een geklede broek voor bij een jasje of een katoenen chino, ik heb het voor je.

Smokings

Er zijn weinig kledingstukken zo elegant als de “smoking”. Een afgekleed zwart pak, wit shirt en glimmende schoenen én natuurlijk een zwarte strik!

Maatshirts

Vergeet de te korte mouwen of te krappe boorden. Kies voor een echt bespoke maatshirt. Niet te krap of te wijd, maar precies zoals het bij jou lichaam past!

Trouwpakken

Je bruiloft verdient het beste, dus neem geen genoegen met minder als het gaat om je outfit. Het pak of de smoking die je draagt, moet net zo speciaal zijn als de grote dag zelf. 

Overjassen

Trotseer regen en kou in een overjas op maat. En laten we niet vergeten, de eerste indruk kan je maar één keer maken, zorg er dus voor dat ook jouw jas je stijl goed weerspiegelt.

Custom Jeans

Zou het niet geweldig zijn wanneer het meest gedragen kledingstuk perfect zou passen? Bestel nu je custom jeans. O.a. van Italiaans stretch denim en Japans selvedge.

Undandy Shoes

Wees uniek, wees jezelf. Dat is het credo van Undandy shoes. Genieten van het leven, altijd het beste uit jezelf halen en geen genoegen nemen met minder.

Accessoires

Wat is een outfit zonder de perfecte accessoires? Ik heb prachtige items in huis om je look compleet te maken. Van dassen tot sokken, van shawls tot manchetknopen. 

Marc Ouwehand

“Rene is een betrokken en sympathieke maatpakken professional: deskundig, flexibel, goede adviesvaardigheden en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding; ik kan iedereen een maatpak van Rene Bespoke Tailoring aanbevelen!”

Mulder

“Been a customer of Rene for a couple of years and I must say, he’s an excellent tailor. Great selection of fabrics too! Cheers”

Antoine Kortekaas

“In een woord geweldig! Geweldige service, geweldige stoffen, geweldige pakken. Als je echt iets op maat wilt, moet je bij René Bespoke Tailoring zijn!”

Cees de Zeeuw

“Mooie stijlvolle pakken, uitstekend advies en puike stoffen die lang meegaan. René Bespoke Tailoring verzorgde alles met aandacht en plezier. Top!”

Neem Contact op

Het kopen van een maatpak is voor veel mensen een belangrijke stap in hun leven. Dus neem ik er samen met jou alle tijd voor, zodat jij een maatpak koopt dat werkelijk bij jouw persoonlijkheid past.

Om het beste resultaat te krijgen werk ik graag op afspraak. Een afspraak kan je plannen overdag of ‘s avonds, door de week of in het weekend. Wanneer je me een email stuurt of belt dan leggen we de agenda’s naast elkaar en prikken een datum en tijd.

Bezoek de Winkel

Rapenburg 31, 2311 GG, Leiden

Bel mij

06-15 323 946

Email mij

info@renebespoke.nl