Een echt maatpak voor vrouwen

René Bespoke Tailoring

Een powersuit voor vrouwen, een vette krijtstreep of toch een vrouwelijk mantelpakje? Pakken voor dames zijn populairder dan ooit. Maar waar vind je een perfect zittend pak, gemaakt zoals jij het wilt en helemaal passend bij jouw lichaam?

Bij René Bespoke Tailoring ontwerp je je eigen pak, enkel- of dubbelrij, rok of broek? Zakelijk formeel of heerlijk casual? Ontdek de mogelijkheden en verwen jezelf met een perfect maatpak vooor dames.

Inspiratie

Maatkleding koop je bij dé Specialist

Alleen Maatwerk

Je doet jezelf te kort wanneer je kiest voor confectie. Dat is mijn motto en daarom vind je bij mij alleen maatkleding.

Bespoke Tailoring

Omdat mijn maatpakken en -blouses helemaal bespoke zijn, is geen wens te gek en kunnen we alles maken wat jij wilt!

De beste Materialen

Ik werk alleen met de beste materialen. Dat voel je nu, en ook nog na vele jaren draagplezier.

Jouw unieke Patroon

Jouw wensen en mijn expertise zorgen ervoor dat we een perfect en uniek patroon speciaal voor jou maken.

“Het perfecte pak begint bij jouw wensen én natuurlijk de beste materialen. Ik heb de collecties van de mooiste wevers zoals Dormeuil, Ermenegildo Zegna, Holland & Sherry en Harrisons of Edinburgh geselecteerd. Zo vind je bij mij een gevarieerde collectie met ruim 4.000 stoffen waaruit jij jouw unieke pak kan kiezen. Modern of klassiek, uitgesproken of juist behoudend, je vindt zeker de stof die jouw individualiteit onderstreept.”

Een Maatpak kopen doe je bij mij in alle Rust en Comfort

Ben je op zoek naar het perfecte maatpak voor vrouwen? Maak een afspraak in de winkel van René Bespoke Tailoring. In het historische centrum van Leiden kunnen we in alle rust jouw nieuwe outfit uitzoeken. Ik werk bij voorkeur op afspraak zodat ik je 100% aandacht kan geven. Lukt het je niet om overdag te komen? Geen nood, ook buiten kantoor- en winkeluren kan je bij mij terecht om je maatpak uit te zoeken.

Hoe het werkt

Eerste Afspraak

Bij de eerste afspraak hoef je bij mij geen paspakken te passen en om te kleden, ik gebruik mijn meetlint én m’n kleermakersoog om het beste resultaat te krijgen. We maken een keus uit de honderden stoffen en bespreken het model dat jij graag wilt.

Eerste Fitting

Nog meer dan bij heren verschillen vrouwen van elkaar. En vanwege deze unieke variaties in vormen gebruik ik meestal een trial-fitting, een testpak dat op jouw maten gemaakt wordt. Uit ervaring weet ik dat dit de beste manier is om een superieure pasvorm te garanderen.

Tweede Fitting

Een aantal weken later is je echte maatpak klaar om afgepast te kunnen worden. We kijken nauwkeurig of alles perfect zit, zoals we met de trial-fitting hebben afgesproken en zetten de puntjes op de i.

Final Fitting

We hebben het hele pak gecontrolleerd en het is klaar om gedragen te worden. Je bent nu de eigenaar van je perfecte maatpak voor dames!

Bekijk meer

Opdrachten

Sinds 2007 maak ik voor mijn klanten de mooiste maatpakken en overhemden. Van perfecte zakelijke pakken tot het speciale pak voor de mooiste dag van hun leven. Van een rustig pak dat de boodschap van de drager moet ondersteunen, tot een schitterende smoking. Elk pak is anders en uniek. Maar alle pakken hebben 1 ding gemeen: Ze zijn speciaal voor mijn klanten gemaakt.

Neem Contact op

Het kopen van een maatpak is voor veel mensen een belangrijke stap in hun leven. Dus neem ik er samen met jou alle tijd voor, zodat jij een maatpak koopt dat werkelijk bij jouw persoonlijkheid past.

Om het beste resultaat te krijgen werk ik graag op afspraak. Een afspraak kan je plannen overdag of ‘s avonds, door de week of in het weekend. Wanneer je me een email stuurt of belt dan leggen we de agenda’s naast elkaar en prikken een datum en tijd.

Bezoek de Winkel

Rapenburg 31, 2311 GG, Leiden

Bel mij

06-15 323 946

Email mij

info@renebespoke.nl