Het perfecte maatpak

Ben je op zoek naar het perfecte pak? Gemaakt van een fantastische stof en passend als een tweede huid? Wil je geen geld meer uitgeven aan een pak dat het nèt niet is?

René Bespoke Tailoring is hèt adres in Leiden voor maatkleding van hoge kwaliteit. Ik bied je persoonlijk en professioneel advies en combineer dit met een uitzonderlijk goede service.

Mijn maatpak is geheel bespoke, dus je bent helemaal vrij in stofkeuze, modellering en maatvoering. Ik gebruik puur je lichaamsmaten èn je wensen, wat resulteert in een echt uniek pak.

Ben je op zoek naar het perfecte pak? Gemaakt van een fantastische stof en passend als een tweede huid? Wil je geen geld meer uitgeven aan een pak dat het nèt niet is?
René Bespoke Tailoring is hèt adres in Leiden voor maatkleding van hoge kwaliteit. Ik bied je persoonlijk en professioneel advies en combineer dit met een uitzonderlijk goede service.
Mijn maatpak is geheel bespoke, dus je bent helemaal vrij in stofkeuze, modellering en maatvoering. Ik gebruik puur je lichaamsmaten èn je wensen, wat resulteert in een echt uniek pak.

De afspraak

Zet de eerste stap en maak een afspraak. Dat kan in mijn showroom aan de Langebrug of lekker makkelijk bij jou thuis of op kantoor. Bij elke nieuwe klant is de kennismaking zeer belangrijk. Ik moet een goed beeld krijgen welk type pakkendrager je bent, welke materialen het beste bij jou passen en wat je van het pak verwacht. Tijdens de eerste ontmoeting maken we samen een inventarisatie van jouw wensen, voorkeuren en op welke manier jij je pakken graag draagt.

l

Het ontwerp

Je kan kiezen uit ruim 4000 stoffen en ik adviseer je graag over het model. Wanneer we de stof, voeringen en knopen bij elkaar gezocht hebben, bekijken we welk model pak het beste bij jou past. Bij mijn maatpak zijn er geen beperkingen. Je hoeft voor het meten niet uit de kleren om een paspak aan te trekken. Met ruim 30 lichaamsmaten, een houdingsanalyse, mijn ervaren kleermakersoog en jouw persoonlijke voorkeuren kan ik het patroon voor je pak laten maken.

Perfect op maat

Afhankelijk van je voorkeur laten wij je pak gefinisht of onafgewerkt naar Nederland komen. Bij een tussenpas kunnen er nog veel zaken veranderd worden en wordt je pak weer teruggestuurd naar het atelier om verder afgemaakt te worden. Wanneer je pak echt klaar is, de knoopsgaten zijn gemaakt en de voering in het jasje is gezet, is er de finale pasafspraak. Jouw René Bespoke Tailoring maatpak is klaar om gedragen te worden.

“Al meer dan 10 jaar zorgt René dat ik zakelijk uitstekend gekleed ga. De combinatie van gemak en kwaliteit is gewoon uitstekend.”

Marcel Bos

Programma directeur, Apro

“Sinds jaar en dag maakt René mijn pakken, ik beveel hem van harte aan!”

Sieger Suurbier

Eigenaar, Wessel Juridisch Advies

“René neemt alle tijd om je door het selectieproces te helpen, van stofkeuze tot ontwerp.”

Shashi Baidjoe

Eigenaar, Shashi Consulting

“Je voelt de passie voor het vak. De verleiding is groot om altijd te gaan voor maatwerk.”

Martin van der Does de Bye

Eigenaar, RebelGroup Executives

René Bespoke Tailoring

René Bespoke Tailoring
Langebrug 32A
2311 TM  Leiden

06 15 323 946
info@renebespoke.nl
www.renebespoke.nl

Om je het beste te helpen werk ik graag op afspraak. Stuur me een Whatsapp of een email en ik neem z.s.m. contact met je op.