Een Maatpak kopen in Leiden

René Bespoke Tailoring

Wil je het perfecte maatpak kopen in Leiden? Gemaakt van een fantastische stof en passend als een tweede huid? Maak dan een afspraak bij René Bespoke Tailoring, hét adres voor maatkleding van hoge kwaliteit. Mijn maatpakken zijn bespoke, dus je bent helemaal vrij in stofkeuze, modellering en maatvoering. Ik gebruik puur je lichaamsmaten èn je wensen, wat resulteert in een echt uniek pak.

Je kan je pak laten aanmeten in de Heerenkamer van René Bespoke Tailoring, gelegen in prachtig historisch pand in het centrum van Leiden. Maar, wanneer je niet in staat bent om naar Leiden te komen, dan kan je ook een afspraak maken bij jou thuis of op je werk. In dat geval kom ik met een mooie selectie stoffen naar jou toe en meet je daar op. Je hoeft bij mij geen paspakken te passen en om te kleden, ik gebruik mijn meetlint én m’n kleermakersoog om het beste resultaat te krijgen. Zo bespaar je tijd en kan je toch dat perfecte maatpak kopen!

 

Inspiratie

Maatkleding koop je bij dé Specialist

Alleen Maatwerk

Een man doet zichzelf te kort wanneer hij kiest voor confectie. Dat is mijn motto en daarom vind je bij mij alleen maatkleding.

Bespoke Tailoring

Omdat mijn maatpakken en -shirts helemaal bespoke zijn, is geen wens te gek en kunnen we alles maken wat jij wilt! 

De beste Materialen

Ik werk alleen met de beste materialen. Dat voel je nu, en ook nog na vele jaren draagplezier.

Jouw unieke Patroon

Jouw wensen en mijn expertise zorgen ervoor dat we een perfect en uniek patroon speciaal voor jou maken.

“Het perfecte pak begint bij jouw wensen én natuurlijk de beste materialen. Ik heb de collecties van de mooiste wevers zoals Dormeuil, Ermenegildo Zegna, Holland & Sherry en Harrisons of Edinburgh geselecteerd. Zo vind je bij mij een gevarieerde collectie met ruim 4.000 stoffen waaruit jij jouw unieke pak kan kiezen. Modern of klassiek, uitgesproken of juist behoudend, je vindt zeker de stof die jouw individualiteit onderstreept.”

Een Maatpak kopen doe je bij mij in alle Rust en Comfort

Ben je op zoek naar het perfecte maatpak? Maak een afspraak in de winkel van René Bespoke Tailoring. In het historische centrum van Leiden kunnen we in alle rust jouw nieuwe outfit uitzoeken. Ik werk bij voorkeur op afspraak zodat ik je 100% aandacht kan geven. Lukt het je niet om overdag te komen? Geen nood, ook buiten kantoor- en winkeluren kan je bij mij terecht om je maatpak uit te zoeken. 

En lukt het je echt niet om naar Leiden te komen, dan kom ik graag naar jou toe. Met een prachtige selectie stoffen uit m’n koffer en een meetlint in de hand, gaan we zo jouw nieuwe maatpak ontwerpen. Een stukje service die je van René Bespoke Tailoring mag verwachten!

Maatwerk & Service

Bespoke Tailoring

Naast maatpakken en -shirts ben je bij mij ook op de juiste plek voor een smoking of een overjas op maat. En wat dacht je van een handgemaakte jeans van Japans selvedge denim of je eigen ontworpen schoenen? Het kan hier allemaal!

Alteration Service

Een maatpak van René Bespoke Tailoring gaat lang mee. En eens per jaar kunnen we kijken of alles nog goed zit. We kunnen het zo iets wijder of strakker maken, een knoopje vervangen, enzovoort. Service van de zaak natuurlijk!

Bekijk meer

Opdrachten

Sinds 2007 maak ik voor mijn klanten de mooiste maatpakken en overhemden. Van perfecte zakelijke pakken tot het speciale pak voor de mooiste dag van hun leven. Van een rustig pak dat de boodschap van de drager moet ondersteunen, tot een schitterende smoking. Elk pak is anders en uniek. Maar alle pakken hebben 1 ding gemeen: Ze zijn speciaal voor mijn klanten gemaakt.

Antoine Kortekaas

“In een woord geweldig! Geweldige service, geweldige stoffen, geweldige pakken. Als je echt iets op maat wilt, moet je bij René Bespoke Tailoring zijn!”

Mulder

“Been a customer of Rene for a couple of years and I must say, he’s an excellent tailor. Great selection of fabrics too! Cheers”

Marc Ouwehand

“Rene is een betrokken en sympathieke maatpakken professional: deskundig, flexibel, goede adviesvaardigheden en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding; ik kan iedereen een maatpak van Rene Bespoke Tailoring aanbevelen!”

Cees de Zeeuw

“Mooie stijlvolle pakken, uitstekend advies en puike stoffen die lang meegaan. René Bespoke Tailoring verzorgde alles met aandacht en plezier. Top!”

Neem Contact op

Het kopen van een maatpak is voor veel mensen een belangrijke stap in hun leven. Dus neem ik er samen met jou alle tijd voor, zodat jij een maatpak koopt dat werkelijk bij jouw persoonlijkheid past.

Om het beste resultaat te krijgen werk ik graag op afspraak. Een afspraak kan je plannen overdag of ‘s avonds, door de week of in het weekend. Wanneer je me een email stuurt of belt dan leggen we de agenda’s naast elkaar en prikken een datum en tijd.

Bezoek de Winkel

Langebrug 32A, 2311 TM, Leiden

Bel mij

06-15 323 946

Email mij

info@renebespoke.nl