Het perfecte Maatpak

Stel je een pak voor, speciaal gemaakt voor jou, helemaal naar jouw wensen, met de beste materialen en het comfort van een sweater. Dat is het maatpak dat ik voor je maak. Een maatpak van René Bespoke Tailoring.

Ik ben sinds 1995 actief in de kleermakerij, van high fashion tot ambachtelijk maatkleding. In 2007 heb ik mijn eigen zaak geopend. Met René Bespoke Tailoring wil ik maatwerk van wereldklasse en een uitzonderlijke service bieden. De plek voor jouw perfecte maatpak.

DE VOORDELEN VAN BESPOKE TAILORING

Een bespoke maatpak geeft jou elke keer de perfecte pasvorm. Bij een confectiepak, of zelfs een made-to-measure maatpak gaat men uit van een “one size fits all”-benadering. Een gestandaardiseerd patroon wordt eventueel aangepast aan de drager. Maar jij en elke andere man is anders gebouwd. Je hebt een pak nodig dat rekening houdt met jouw specifieke bouw en houding. De enige manier dit te doen is bespoke tailoring.

Ben je het zat om in slecht passende pakken of shirts te lopen? Dan is het tijd om je stijl te upgraden en te kiezen voor Bespoke Tailoring!

In een woord geweldig! Geweldige service, geweldige stoffen, geweldige pakken. Als je iets op maat wilt, moet je bij René Bespoke Tailoring zijn!

Antoine Kortekaas

Directeur, AvanTime Compliance Consultants

René is een zeer bekwame, professionele, maar bovenal betrokken man die mijn eigen ideeën en verwachtingen maximaal heeft overtroffen.

Mark Flemming

Business Coach, Ownership by Nature

Al meer dan 13 jaar laat ik mijn maatpakken en -shirts door René maken. Oneindig veel keus en een perfecte kwaliteit. Ik kan het  iedereen aanraden!

Bob van Dixhoorn

Manager Huisvesting en Facilitair, CIZ

baste fitting rene bespoke tailoring maatpak

EEN MAATPAK KOOP JE BIJ DE SPECIALIST

Een man doet zichzelf te kort wanneer hij kiest voor confectie. Dat is mijn motto en daarom vind je bij mij alleen maatkleding.

Omdat mijn maatpakken en -shirts helemaal bespoke zijn, is geen wens te gek en kunnen we alles maken wat jij wilt!

Ik werk alleen met de beste materialen. Dat voel je nu, en dat voel je ook nog na vele jaren draagplezier.

Jouw wensen en mijn expertise zorgen ervoor dat we een perfect en uniek patroon speciaal voor jou maken.

De afspraak

Zet de eerste stap en maak een afspraak in de showroom, of bij je thuis. Bij elke nieuwe klant is de kennismaking zeer belangrijk. Ik moet een goed beeld krijgen welk type pakkendrager je bent, welke materialen het beste bij jou passen en wat je van het pak verwacht. Tijdens de eerste ontmoeting maken we samen een inventarisatie van jouw wensen, voorkeuren en op welke manier jij je pakken graag draagt.

l

Het ontwerp

Je kan kiezen uit ruim 4000 stoffen en ik adviseer je graag over het model. Wanneer we de stof, voeringen en knopen bij elkaar gezocht hebben, bekijken we welk model pak het beste bij jou past. Bij mijn maatpak zijn er geen beperkingen. Je hoeft voor het meten niet uit de kleren om een paspak aan te trekken. Met ruim 30 lichaamsmaten, een houdingsanalyse, mijn ervaren kleermakersoog en jouw persoonlijke voorkeuren kan ik het patroon voor je pak laten maken.

Perfect op maat

Afhankelijk van je voorkeur laten wij je pak gefinisht of onafgewerkt naar Nederland komen. Bij een tussenpas kunnen er nog veel zaken veranderd worden en wordt je pak weer teruggestuurd naar het atelier om verder afgemaakt te worden. Wanneer je pak echt klaar is, de knoopsgaten zijn gemaakt en de voering in het jasje is gezet, is er de finale pasafspraak. Jouw René Bespoke Tailoring maatpak is klaar om gedragen te worden.