René Bespoke Tailoring

De kleermaker van Gianmarco

Ja toch? Dat pak van Gianmarco ziet er geweldig uit! Hij is er erg blij mee en heeft daarom jou het adres van zijn kleermaker gegeven. Mijn naam is René Schaap en sinds 2007 steek ik mannen zoals Gianmarco in prachtige maatkleding en ik zou het bijzonder leuk vinden als ik binnenkort ook jou een mooi maatpak mag aanmeten.

Het perfecte maatpak

Een pak kan je overal kopen. Een maatpak wordt al wat moeilijker en het vinden van een perfect maatpak is echt een uitdaging. Het internet is gevuld met aanbieders van maatpakken die amper een meetlint kunnen vasthouden en met allerlei hulpmiddelen een pak voor jou ‘speciaal’ op maat maken. Met het echte ambachtelijke maatwerk heeft dit weinig te maken.

Gelukkig heb je nu mijn adres gekregen. Ik werk al bijna 20 jaar met het betere maatwerk. Eerst het Italiaanse Su Misura, maar sinds 12 jaar helemaal Bespoke, met het meetlint en het kleermakersoog. Dit betekent dat we geen beperkingen hebben in model, stofkeuze en maatvoering. Werkelijk alles is mogelijk. Maar het belangrijkste, het resultaat is perfect!

Meld je aan en ontvang de introductie korting

Ik ben erg blij met jouw interesse in mijn maatwerk. Daarom en omdat je via Gianmarco bij mij terecht bent gekomen geef ik je graag een mooi welkomscadeau. Je ontvangt een giftvoucher van €100 bij je eerste bestelling.

Een maatpak kopen doe je bij mij in alle rust

Behalve een prachtig maatpak lever ik ook service. Ik neem alle tijd om samen met jou het pak uit te zoeken. Je bent van harte welkom in mijn Heerenkamer in het historische centrum van Leiden. Lukt het je niet om overdag te komen? Geen nood, ook buiten kantoor- en winkeluren kan je bij mij terecht om je maatpak uit te zoeken.

“Het perfecte pak begint bij jouw wensen én natuurlijk de beste materialen. Ik heb de collecties van de mooiste wevers zoals Dormeuil, Ermenegildo Zegna, Holland & Sherry en Harrisons of Edinburgh geselecteerd. Zo vind je bij mij een gevarieerde collectie met ruim 4.000 stoffen waaruit jij jouw unieke pak kan kiezen. Modern of klassiek, uitgesproken of juist behoudend, je vindt zeker de stof die jouw individualiteit onderstreept.”

Opdrachten

Sinds 2007 maak ik voor mijn klanten de mooiste maatpakken en overhemden. Van perfecte zakelijke pakken tot het speciale pak voor de mooiste dag van hun leven. Van een rustig pak dat de boodschap van de drager moet ondersteunen, tot een schitterende smoking. Elk pak is anders en uniek. Maar alle pakken hebben 1 ding gemeen: Ze zijn speciaal voor mijn klanten gemaakt.

Neem contact op

Het kopen van een maatpak is voor veel mensen een belangrijke stap in hun leven. Dus neem ik er samen met jou alle tijd voor, zodat jij een maatpak koopt dat werkelijk bij jouw persoonlijkheid past.

Om het beste resultaat te krijgen werk ik graag op afspraak. Een afspraak kan je plannen overdag of ‘s avonds, door de week of in het weekend. Wanneer je me een email stuurt of belt dan leggen we de agenda’s naast elkaar en prikken een datum en tijd.

Bezoek de winkel

Langebrug 32A, 2311 TM, Leiden

Bel mij

06-15 323 946

Email mij

info@renebespoke.nl

3 + 9 =