Veelgestelde vragen

Wat kost een maatpak?

René Bespoke Tailoring maakt maatwerk voor zijn klanten bereikbaar. Door korte lijnen met de ateliers waar de pakken en shirts gemaakt worden kan ik de kwaliteit hoog en de prijs laag houden. Maatpakken zijn verkrijgbaar vanaf €499, maatjasjes vanaf €345, maatbroeken vanaf € 205 en maatshirts vanaf €89.

Hoe worden de pakken gemaakt?

De pakken van René Bespoke Tailoring kunnen op alle mogelijke manieren gemaakt worden. Ik lever écht maatwerk, bespoke tailoring, waarbij er geen beperkingen zijn. Jasjes kunnen gemaakt worden met een half-canvas of een full-canvas binnenwerk, machinaal gemaakt of handgemaakt. Afhankelijk van je wensen en je budget kiezen we samen voor dat pak dat het beste bij jou past!

Hoe lang duurt het om een bespoke pak te laten maken?

Veel hangt af van de wens van de klant. Wanneer we een baste-fitting inplannen en het pak met de hand laten maken, dan kan het al gauw 3 maanden duren. Maar heb je een snel een pak nodig, dan lever ik het, zonder concessies te doen op de kwaliteit natuurlijk, al binnen drie weken.

Met welke stoffenleveranciers werkt René Bespoke Tailoring?

Ik bied je een van de grootste collectie stoffen aan waaruit je je pak kan kiezen. Meer dan 5.000 stoffen van o.a. Dormeuil, Ermenegildo Zegna, Dugdale Bros & Co.,en Holland & Sherry, zorgen ervoor dat je altijd dat ene unieke pak kan laten maken. Voor de overhemden gebruik ik vooral de stoffen van de absolute wereldtop: Thomas Mason, Albini en Monti.

Welke opties heb ik bij het ontwerpen van mijn maatpak?

Bespoke pakken worden gemaakt van een uniek patroon. Dit betekent dus dat je al je wensen waar kan maken, zolang het nog op een pak lijkt 😉 Wil je een 3-knoops jasje, een vakantiefoto als voering, je lijfspreuk in de voering geborduurd? Italiaans of Engels gesneden? Strak of relaxed? Alles is mogelijk. Aan de hand van jouw wensen maken we een klassiek zakelijk driedeel, of juist een modern trendy pak. Mijn unieke persoonlijke service focust zich op het creëren van kleding voor zowel dagelijks gebruik als voor een speciale gelegenheid. Ik beschouw elke opdracht, simpel of complex, als een uniek ontwerpproject in samenwerking met jouw.

Waarom moet ik voor een maatpak kiezen?

Niemand is gemiddeld. Een confectiepak wel. Die zijn gemaakt voor de gemiddelde mens. Maar afgezien van de maatvoering, die bij bespoke pak natuurlijk perfect is, koop je ook jouw eigen pak. Met jouw wensen erin verwerkt. Gemaakt van de door jou gekozen stof, voering en knopen. En het model dat bij jouw persoonlijkheid past. Daarom moet je voor maatwerk kiezen.

René Bespoke Tailoring

René Bespoke Tailoring
Langebrug 32A
2311 TM  Leiden

06 15 323 946
info@renebespoke.nl
www.renebespoke.nl

Om je het beste te helpen werk ik graag op afspraak. Stuur me een Whatsapp of een email en ik neem z.s.m. contact met je op.